2023 Sport11 Újbuda nyári úszótábor

A 2023-as nyár sem telhet el Sport11-es nyári úszótábor nélkül, melyet az Újbuda SwimWars Úszóiskola által szervez, nem mindennapi programokkal színesítve.

 

Fontos közlemény: Tisztelt Szülők! Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk az idei nyári tábor árának meghatározásánál, mert ahogyan azt Önök is tapasztalják, mindennek drasztikusan emelkedett az ára. Sajnos nincs ez másképp a tábor kapcsán felmerülő költségekkel sem (bérleti díjak, programok és étkezések árai, oktatói bérek stb.). Gondolkodtunk, hogyan faraghatnánk a költségeken. Vegyük ki a napi háromszori étkezésből a reggelit, adjunk kevesebb ételt (mint ahogyan azt sajnos sokan teszik)? Ne adjunk péntekenként ajándékot (aranyérmet) a gyerekeknek? Ne vigyük fel annyira az oktatói béreket, esetleg foglalkoztassunk ugyanannyi táboros gyermekre, kevesebb oktatót? Vegyük ki a lovaglást a programok közül, vagy amikor lovagolni visszük a gyermekeket, ne ússzunk délután, így megspórolva a délutáni vízfelület bérleti díjat? Több milliós tételt tudnánk "spórolni" ezekkel a lépésekkel, azonban úgy gondoljuk, hogy egyrészt a képlet végén mindig a gyermek áll, ők ezekkel a döntésekkel hátrányba kerülnének, másrészt, ha ezeket a lépéseket meglépnénk, akkor nem lennénk mások, mint a többi úszóiskola. Mert mi a gyermekek biztonságát (pl. oktatóti létszám), magas minőségű ellátását (megfelelő minőségű és mennyiségű étkezés), a gyermekekre jutó kiemelt figyelem (szakképzett, valóban gyermekbarát oktatók), a programok sokszínűségét (életreszóló élémények), gyermekek motiválását (ajándék a táborzáráskor), magas színvonalú úszásoktatását (alacsony létszámú csoportok, heti 10 alkalmas úszásoktatás a tábor során, mely alatt a számtalan szülői visszajelzés alapján is hatalmas úszástudásbeli fejlődést érünk el), mindig is elsődleges szempontnak tartottuk. 4 kisgyermek apukájaként, testnevelőtanárként, úszóedzőként, úszóiskola vezetőként nem adom a nevemet ahhoz a táborhoz, ahol a bennünket fémjelző minőségből és hozzáállásból engednünk kell. Nem tudnék a gyermekek és a szülők szemébe nézni, mert gyermekeket és szülőket vernénk át, ha ezeket a döntéseket meghoztuk volna és alacsonyabb áron biztosítanánk a táborunkban való részvételt. Táborunk árát ezen hozzáállásnak megfelelően határoztuk meg, melynek következtében az idei évben, az elmúlt években megszokott mértéktől eltérően, sajnos nagyobb mértékben szükséges felemelnünk a táborunk árát. Tisztelettel: Sáry József

 

tabor02HELYSZÍN: Újbuda, XI. kerület, Sport11 uszoda

 

ELLÁTÁS: napi háromszori, kiváló minőségű étkezés

 

PROGRAMOK:

- mindennapos, napi kétszeri kisvizes és mélyvizes úszásoktatás (alacsony létszámú, tudásszintnek megfelelő csoportban);

- strandolás, medencés vezetett játékok, vizicsúszdázás;

- labdajátékok (foci, kidobós stb.);

- lovaglás;

- játékos ANGOL foglalkozás (végzett angol tanárral);

- ELEKTROMOS KISAUTÓZÁS (4-7 éves korig);

- kézműves foglalkozások (pl. loom's band karkötő készítés, csillám tetkó stb.);

- sorversenyek, népi és sportjátékok;

- idén is lesz lézeres céllövészet;

- 4-6 éves korig (igény szerint) ebéd utáni mesedélután, csendes pihenővel (altatással, klimatizált helyiségben).

 
tabor01

KÖLTSÉGEK:

Teljes ár: 65.000 FT / fő / hét (Újbudai óvodásoknak 10.000 FT támogatással: 55.000 FT*)

Testvéreknek: 63.000 FT / fő / hét (Újbudai óvodásoknak 10.000 FT támogatással: 53.000 FT*)

Napi ár: 15.000 FT / fő / nap

 

JELENTKEZÉS: kitöltött jelentkezési lappal (online elérhető), ezt követően válaszemailt küldünk, mely minden információt tartalmaz, többek között az utalási információkat is (jelentkezéskor 35.000 FT/fő).  A nyári táborban való részvétel feltétele a kitöltött egészségügyi nyilatkozat, melyet a tábor első napján reggel kell leadni a táborvezetőnél, és a tábor kezdési időpontjára szükséges dátumozni.

 

JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE!

EGÉSZSÉGÜGYI nyilatkozat letöltése.

 

TURNUSOK:

I. turnus:   2023.06.19 - 2023.06.23

II. turnus:  2023.06.26 - 2023.06.30

III. turnus: 2023.07.03 - 2023.07.07

IV. turnus: 2023.07.10 - 2023.07.14

V. turnus:  2023.07.17 - 2023.07.21

VI. turnus: 2023.07.24 - 2023.07.28

VII. turnus: 2023.07.31 - 2023.08.04

VIII. turnus: 2023.08.07 - 2023.08.11

A 2020-as nyári tábor és intenzív tanfolyam képeit IDE kattintva tekinthetik meg.

A 2021-es nyári tábor és intenzív tanfolyam képeit IDE kattintva tekinthetik meg.

A 2022-es nyári tábor és intenzív tanfolyam képeit IDE kattintva tekinthetik meg.

 
tabor05

NYÁRI TÁBOR IDŐTARTAMA:

hétköznapokon: 07:40 - 16:30 (érkezés 07:40 - 07:55 a Sport11 hátsó gazdasági bejáratánál)

 

ALSÓ KORHATÁR:

4 éves kor (szobatisztaság), ebéd után a legkisebbeknek mesedélutánt tartunk, csendes pihenővel, klimatizált - privát helyiségünkben.

 

MEGJEGYZÉS:

- Adott héten belül a programváltoztatás jogát fenntartjuk (pl. időjárásnak megfelelően)!

- Az elektromos kisautót max. 40 kg testsúlyig tudják használni a gyerekek, vagy saját maguk irányítva, vagy a táborvezető távirányítóval való kezelésével (4-5 évesek).

- A programokon a részvétel fakultatív, a gyerekek kívánságának megfelelően.

 

ÚSZÁSOKTATÁS:

Az úszásoktatás napi kétszer, a tudásszintnek megfelelő csoportban (kisvizes kezdő, kisvizes haladó, mélyvizes kezdő, mélyvizes haladó), úszóoktatói és úszóedzői végzettséggel rendelkező szakemberekkel történik. A tábor után szeptembertől az elért szintnek megfelelő csoportban folytathatja a tanulás folyamatát a gyermek.


NAPKÖZIS FOGLALKOZÁS, EGYÉB PROGRAMOK:

A napközis foglalkozásokat úszóedzőink és oktatóink irányítják, akik egyben az aktuális kézműves jellegű és egyéb foglalkozást is vezetik. Kiemelten ügyelünk arra, hogy egy táborvezetőre maximálisan 7-9 gyermek jusson a tábor ideje alatt, hogy minden gyermek megkapja a kellő figyelmet.

tabor07
ÉTKEZÉS:

Napi háromszori, kiváló minőségű és bőséges mennyiségű:

- reggeli;

- ebéd (meleg);

- uzsonna.

 

Fontos, hogy a speciális étrendet tartó gyermekeknek is megfelelő étrendet tudunk biztosítani a tábor ideje alatt (tej, tojás, liszt, glutén stb. mentes ételekkel), de ezt kérjük már a jelentkezési lap kitöltésekor (!!!), majd az egészségügyi lapon is feltüntetni.

 

FELSZERELÉS:

- Saját, magas faktorszámú naptej (a gyermekeket napi kétszer, a saját naptejükkel kenjük le, a napégés elkerülése miatt).

- Naponta 1 liter kedvenc üdítő (házi készítésű tea, gyümölcslé stb.).

- Időjárásnak megfelelő öltözék: ha hűvösebb van, melegítő alsó és felső.

- Fejfedő: napellenzős sapka, kalap stb.

- Lányoknak: fésű.

- Úszófoglalkozáshoz és vízi játékokhoz: úszónadrág, úszódressz, úszósapka (mindenkinek kötelező), papucs, törölköző

- Gyermektornához, sportjátékokhoz: polifoam, rövidnadrág, sportcipő, póló

Kérjük, hogy minden felszerelésre írják rá a gyermek nevét alkoholos filccel (kulacsára, naptej flakonjára, polifoamjára, a ruhák belső címkéjére stb.)!

 tabor06

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS:

Sáry József

testnevelő tanár / úszás szakedző / úszásoktató

06-30-995-97-47 / 06-30-606-58-72

swimwars@gmail.com

www.ujbudauszasoktatas.hu

 

 

Az egészségügyi nyilatkozatot az adott táborhét első napján (reggel) legyenek szívesek, nyomtatott betűvel, olvasható írással kitölteni, és leadni!

 

 

*Köszönjük az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.-nek, hogy táborunk elismeréséül, az újbudai ovisoknak 10.000 FT /fő támogatási összeget biztosít, és ezzel is hozzájárul a szülők terheinek csökkentéséhez! FIGYELEM! 2023-ban a törptáboros támogatás létszámkorláthoz kötött, amennyiben elfogy a keretösszeg, az Újbudai Önkormányzat nem tudja tovább biztosítani a támogatási lehetőséget.