Úszóiskolánkkal és SwimWars Egyesületünkkel már több, mint 10 éve működünk Újbudán, a Sport11-ben. Az úszásoktatással, úszóedzéssel, helyszínnel, valamint az úszóiskolánk működésével kapcsolatosan felmerülő összes kérdést igyekeztünk összeszedni, és megválaszolni azokat. Kérjük, figyelmesen olvassák végig a kérdésekre adott válaszokat, mert itt valóban minden témát érintünk! Köszönjük.

Foglalkozásaink pontos címe: Ujbuda Sport11 Uszoda (Régebben: Sportház, Hosszúréti Sportcentrum, Sportmax I.), 1112 Budapest, XI. kerület, Kánai út 2.

Megközelítés autóval: A létesítményt az Egér útról lekanyarodva, a Balatoni úton (7-es út) továbbhaladva lehet megközelíteni. A Kánai úti lehajtó a díszfaiskola után, a jobb oldalon lesz, uszodánk a Tópart lakóparknál, festői környezetben, a horgásztó közvetlen szomszédságában helyezkedik el. Parkolni a környéken és a hatalmas parkolóban egyaránt díjmentesen lehet.

Megközelítés tömegközlekedéssel: Kosztolányi Dezső tértől induló 187-es busszal (a Kánai útnál, vagy a Tippan utcánál kell leszállni), vagy a Bécsi úttól induló, az egész várost átszelő 41-es villamossal tudnak érkezni (Kőérberek megálló).

4 éves kor. Nagyon fontos, hogy úszásoktatásnál a szobatisztaság alapfeltétel!

Szoktunk kivételt tenni, és 3 - 3,5 éves (nagyon ritkán 2,5 éves) gyermekek is szoktak hozzánk járni úszótanfolyamra, főként testvérek. Mindig a szülőnek kell tudnia, hogy érdemes-e megpróbálni a tanfolyamra járást. Általánosságban elmondható, hogy akik már óvodába járnak, azokkal nem szokott „probléma” lenni.

Úszódresszre / úszónadrágra, köntösre /törölközőre, papucsra, úszósapkára.

Az úszószemüveg használatát kezdő csoportoknál nem javasoljuk, hiszen fontos, hogy a gyermek úszószemüveg nélkül is képes legyen tájékozódni a víz alatt, ez a nyaralásokkor igen jól jöhet.

Úszósapkából a kisméretű (gyermek méret!), szilikon úszósapkát javasoljuk, mert az nem fog lejönni az oktatás során, és leginkább ez tartja szárazon gyermeke haját.

Igen, az úszósapka viselése,  a Sport11 Uszoda minden medencéjében kötelező. Nem csak az úszásoktatáson részvevőknek, hanem minden vendégnek, strandolónak egyaránt!

Az oktatás pontos megkezdése érdekében, kérjük, érkezzenek időben az uszodába! Ez az úszásoktatás kezdési időpontja előtt kb. 15-20 perc. Így van idő átöltözni, és a mellékhelyiségben a kisebb - nagyobb, ügyes - bajos dolgaikat is el tudják végezni a gyerekek.

Öltözőszekrényekhez kulcsot a Sport11 recepcióján tudnak igényelni. Az uszoda öltözőinek használata díjmentes. A szekrénykulcs átvétel 2.000 forintos kaució ellenében történik, ezt a kulcs leadásakor a recepción visszakapják.

Kisgyermekeknél, akiknek segíteni kell még az öltözéskor, mindig a szülő neme dönti el, hogy melyik öltözőbe kapja a kulcsot. Tehát ha az anyukával jön a kisgyermek, akkor a női, ha az apukával, akkor a férfi öltözőben öltözzenek!

Gyülekezés az úszásoktatás óra megkezdése előtt 5 perccel, a széles folyosónál baloldalon, a fal mellett. Szeptemberben az A4-es táblát keressék a falon: "SwimWars gyülekező hely" felirattal! Kérjük, hogy a gyülekező idejére már öltöztessék át gyermekeiket! A medencetérbe az oktatók kísérik a gyerekeket.

Egyszerre egy időben több csoportunk, több oktatóval dolgozik. Általában kisvízben: teljesen kezdő, újra kezdő, haladó, mélyvíz előkészítő. Mélyvízben: kezdő, haladó (versenyző előkészítő), versenyző. A testvéres családoknak ez kifejezetten kedvező, mert a testvéreknek nem kell várniuk egymásra, így nincs "üres járat", mindenki egyszerre tud úszni akkor is, ha nem egy szinten van a testvérek úszás tudása.

A hozzánk járó gyermekeket tudásszint szerint szoktuk besorolni (nem csupán életkor szerint). A jelentkezési lapon a szülő jelöli be az általa gondolt csoportot, leggyakrabban a telefonos beszélgetésünknek megfelelően.

Azokat a gyermekeket, akik eddig nem hozzánk jártak, és nem ismerjük őket, az első alkalomkor felmérjük, amennyiben szükséges, átsoroljuk másik tudásszintű csoportba. Próbálunk mindenkit a lehető legjobb csoportba tenni, hogy a lehető legnagyobb fejlődést érjük el. Elő szokott fordulni, hogy teljesen kezdő gyermek, nem teljesen kezdő csoportba kerül (ha sokat jártak strandolni, sokat nyaraltak vízparton, esetleg 6-7-8 éves, tehát idősebb gyermekről van szó).

Azok a gyermekek, akik hozzánk járnak, nem csak az új szezonkor léphetnek feljebb, bármelyik csoportba, hanem évközben is. Ez akkor szokott előfordulni, ha gyermek csoporttársainál sokkal gyorsabban fejlődik (ez függ az életkortól, fejlettségi szinttől stb.).

Hétköznapi csoportjainknál:

Hétköznapi úszásoktatásunk során, ritkaságnak számító, extrém alacsony csoportlétszámokkal dolgozunk.

Teljesen kezdő csoportjainknál a maximális létszám 5 fő / oktató. Ennél, a vízhez szoktató csoportnál a leglassabb az oktatás folyamata, ezzel az alacsony létszámmal biztosítjuk a megfelelő, gyors fejlődést a gyermekeknek.

Haladó csoportoknál 5-6 fő, mélyvíz előkészítő csoportjainknál 10 fő a maximális csoportlétszámok. Itt már a gyermekek kettes, esetleg hármas oszlopban képesek végre hajtani a feladatokat, sokkal folyamatosabb, intenzívebb az oktatás.

Általánosságban:

A csoportlétszámaink azért ennyire alacsonyak, mert kiemelten fontosnak tartjuk a minél gyorsabb fejlődést, és a minél magasabb szintű technikai végrehajtást. Ha a maximális csoportlétszámot átlépnénk, akkor vagy nem veszünk fel az érintett csoportba több gyermeket, vagy két fő oktató foglalkozik a csoporttal. A maximális létszámokat csak abban a ritka esetben lépjük át, ha valamelyik oktatót a hiányzása (betegség stb.) során nem tudjuk helyettesíteni. Ilyenkor annak érdekében, hogy az óra nem maradjon el, csoportösszevonásra kényszerülünk.

Igen, kiemelten ügyelünk arra, hogy az az úszásoktató, aki csoport indulásakor elkezd foglalkozni a gyermekekkel, az állandó legyen, és vigye végig a csoportját, az általában egy éves úszótanfolyam során. Ritka esetekben történhet csak oktatóváltás, ilyen pl. a szülés, súlyos betegség stb. Illetve helyttesítéskor (pl. betegség stb.) 1-2 foglalkozás erejéig szintén más oktató vezeti a foglalkozásokat.

 

Egy átlagos gyermeket (aki nem retteg a víztől, minimum 4 éves, és idegrendszerileg – értelmileg alkalmas), teljesen kezdő szintről, egy év alatt, minimum egy úszásnemre meg szoktunk tudni tanítani, természetesen hosszabb kihagyás (betegség, vagy elutazás) nélkül. Több, mint 10 éves működésünk óta, számtalan pozitív visszajelzést kaptunk, és a szülők elégedettek szoktak lenni a gyermekek fejlődési ütemével.

Röviden: nagyon hatékonyan, egymásra épülő csoportokkal, szisztematikus rendszerben, nagy tapasztalattal.

A kicsiknél pedig emellett nagyon játékosan. Fontos, hogy a gyermekek ne oktatásnak, hanem játéknak fogják fel az úszásoktatást. Pl. a gyermekeknek nem azt mondjuk a lebegés tanításánál, hogy most „lebegni tanulunk”, hanem hogy most mesenézőset játszunk. Felfekszünk a víz tetejére, mint egy kis csillag, és a plafonon mesét nézünk. Mindenki végig gondolja, milyen mesét fog látni, és a végén elárulja, hogy mit látott.

Ezen kívül játszunk vonatosat, autóversenyzőset, cirkuszosat, kígyósat, tutajosat, kincskeresőset, tűzoltósat, és még sorolhatnánk. Emellett rengetek segédeszközt, és játékot is „bevetünk”: hullahopp karikák, kislabdák, nagy labdák, merülő játékok, úszó játékok, spriccelő játékok, kis deszkák, nagy deszkák, halacska formájú deszkák stb.

Fontos, hogy kisvízben, az összes csoportunk oktatója a vízből oktat, tehát a mélyvíz előkészítő csoportoké is, mert hisszük, hogy csakis így lehet hatékonyan oktatni. A vízben meg tudjuk fogni a gyermek végtagját, el tudjuk fordítani a gyermek fejét, sokkal eredményesebben tudunk hibákat javítani. Nálunk elfogadhatatlan az, hogy az oktató lustaságból nem megy vízbe.

Nálunk minden csoportnak saját, megszokott oktatója van, aki figyelemmel kíséri, és felel a gyermekek fejlődéséért az év során. Oktató váltás a csoportoknál nem jellemző (ezt nagyon fontosnak tartjuk), ilyen csak nagyon ritka esetekben szokott előfordulni: pl. tartós betegség, szülés, külföldi tanulmányi, vagy munkalehetőség.

Nagyon fontos, hogy már a kezdetektől versenytechnikát oktatunk.

Már a legkisebbeknél is a versenyúszás és versenytechnika alapjait fektetjük le.

Nem azért, mert mindenkiből élversenyzőt nevelünk, habár soha nem lehet tudni, hogy melyik tanítványunknak, mikor jut később eszébe, hogy vízilabdázzon, triatlonozzon, öttusázzon, vagy szinkron ússzon komolyabb szinten. De az is lehet, hogy valaki felnőtt korban dönti el, hogy át szeretné úszni a Balatont, vagy teljesíteni szeretné az Ironman-t.

Az oktatási folyamat legvégén, a verseny technika azt jelenti, hogy a lehető leggazdaságosabban úszik a gyermek: adott távot, a lehető legnagyobb sebességgel, a lehető legkisebb erőkifejtéssel tesz meg, egy adott úszásnemben.

Részletesen a módszereinket nem fejtjük ki, de olyanokra kell gondolni, hogy már a siklást is lezárt fejjel, a gyorsúszás kartempóját oldalhúzás-vállérintéssel és kivárással, a gyorsúszás levegővételét teljesen átfordulva a hátunkra, a hátúszást kivárásos kartempóval, a mell kartempót a mellkas alá beforgatva tanítjuk, vagy a mell lábtempónál a sarkat húzzuk fel a térd helyett stb.

Így számtalan, más úszóiskolánál megjelenő tipikus technikai hibát kerülünk el, mint pl.: nem megfelelő vízfekvés, ütemhibás hát és gyorsúszó kartempók, gyorsúszó levegővételnél a fej előre megemelése, nyújtott karú mellúszás stb.

Alapelvünk: „Ha már „úgyis” oktatunk, akkor a lehető legtökéletesebb technika átadására törekszünk, és ennek alapjait a legkisebbeknél már le kell fektetni!”

Röviden: mert valamely úszásnemben, vagy úszásnemekben durva hibával úszik, amit mélyvíznél nehezen, vagy egyáltalán nem lehet kijavítani.

Fontos, hogy számunkra az úszástudás egy adott úszásnemben, a szabályos technikával végrehajtott úszást jelenti. A „hasonló kartempó”, a „mindent tud a gyermek, csak szabályosan levegőt venni nem”, az nem úszástudás a mi értelmezésünkben.

Mi ebből a szempontból másképp oktatunk, mint a többi úszóiskola. Sokkal „könnyebb” mélyvízbe dobni a gyermeket, és ott „oktatni” őt, mert ott magasabb csoportlétszámmal tud dolgozni egy oktató, és az anyagilag jobban megéri az úszóiskolának. Mi ettől a hozzáállástól teljes mértékben elhatárolódunk.

Tapasztalatunk szerint, kisvízben sokkal hatékonyabban tudunk hibát javítani (ezt fentebb már kifejtettük: az oktató a vízben meg tudja fogni a gyermek végtagját, fejét stb.). A mélyvíznél a mélyvizes edzőink és oktatóink a partról oktatnak, ezért nagyobb, esetleg berögzült hibákat csak nehezen, vagy egyáltalán nem lehet kijavítani.

Mi megtehetjük, hogy a mélyvíz előkészítő csoportunkban az óra első felében mélyvízben, a már kijavított úszásnemet, közel tökéletes technikát gyakoroltatjuk, és az óra második felében pedig egy másik úszásnem technikai elemeit a kisvízben, sokkal nagyobb segítségadási lehetőséggel.

Néhány szülő ezt visszalépésnek tekinti az első percekben, de aztán belátja, hogy ez neki és gyermekének az érdeke is. Mikor meglátják, hogy milyen szép technikával úsznak a tanítványaink ebben a csoportban, akkor elismerően bólogatnak, mikor pedig a nyílt órán szembesülnek a gyermekük fejlődésével, akkor a lélegzetük is eláll.

Számtalan esetben, a más úszóiskolákban megjelenő tipikus, esetleg már valamilyen szinten berögzült technikai hibákat, ebben a csoportban javítjuk ki.

Évente két alkalommal nyílt órákat szervezünk a szülőknek, mely során térítésmentesen megtekinthetik gyermekük egy óráját, fényképezhetnek, kamerázhatnak. Ezt nagy élmény szokott lenni szülőnek – gyermeknek egyaránt, hiszen a gyermekek is nagyon várják, hogy megmutathassák, mi mindent tanultak az elmúlt időszakban.

Első nyílt óránkat mindig decemberben, Karácsony előtt, a másodikat júniusban, az iskolai időszak végén szoktuk tartani. Ezen kívül, ha bármelyik gyermekünkkel nehézség merülne fel (pl. viselkedésbeli), azt haladéktalanul jelezzük a szülőnek.

Nagyon fontos, hogy úszóiskolánkban nem csak a megfelelő szakmai tapasztalat és végzettség az elvárás az oktatók részéről, hanem a gyermekszeretet, és pedagógus készségek is. Hiszen utóbbit a legnehezebb, szinte lehetetlenség megtanulni, ennek „belülről kell jönnie”. Legtöbbünknek tanári / tanítói végzettsége is van, és főállásban iskolában dolgozunk. Az úszásoktatást nem szükséges munkának, elsődleges pénzkereseti lehetőségnek tekintjük, hanem a nap fénypontjának, amikor azt csinálhatjuk végre, amit igazán szeretünk!

Az összes kisvízes tanfolyamra járó gyermekünk matricagyűjtő (ismeretterjesztő, vagy foglalkoztató) füzetet kap, és az összes úszásóra végén matricát. Hazatérve ezeket a matricákat tudják a gyermekek az albumba ragasztani, mely hatalmas motivációt jelent a gyermekek számára.

Ezen kívül számtalan pedagógia eszközt és módszert, játékokat bevetünk, hogy a gyermekek szeressenek járni hozzánk, és jól érezzék magukat az oktatás folyamán.

A nagyobbaknak plusz edzési, és versenyzési lehetőséget biztosítunk.

Mert ha 2, esetleg 3 (teljes medence) pályán oktatunk, egyszerre 4-5 oktatóval, csoportonként maximális létszámmal, akkor összesen akár 36 gyermek tartózkodik a medencében. Ha mindenkinek bent tartózkodna legalább egyik szülője, akkor legalább ugyan ennyi szülő tartózkodna a medence parton, amire sajnos nincsen elegendő helyünk a medence körül.

Ezen kívül sokkal nehezebb dolgunk lenne a gyermekkel, hiszen a gyermek óhatatlanul is a szülőre figyelne (keresné a szemkontaktust, integetne neki stb.). Ha nem látja a gyermek a szülőjét, akkor a figyelme az oktatóra összpontosul, ez pedig közös érdekünk a szülővel!

Általában ez csak a legkisebb gyermekeknél (3-4 éves kor) szokott előfordulni. Gondoljunk csak bele, hogy mit jelent a gyermeknek az első alkalom! Szakemberként a legjobb kifejezés erre a „stressz helyzet”, hiszen nem ismeri az oktatót, nem ismeri a társait, nincs bent a szülője, adott esetben nem ismeri az uszodát és a medencét, furcsa neki, hogy visszhangzik az uszoda stb.

Azt szoktuk mondani, hogy a sírás mindig a szülőnek szól. Ebből a „stressz” helyzetből próbálnak néhányan sírással kihátrálni. Gondolván: „Ha sírok, azt látja anya, és majd kiment ebből a helyzetből.” Hasonló dolog ez, mint 3 éves korban az óvodai beszoktatás.

Számtalanszor tapasztaljuk, hogy a folyosón történő sírás (esetleg hiszti) után, az oktató ölben beviszi az uszodatérbe a gyermeket, és néhány percen belül megszűnik a sírás.

Több, mint 10 éves működésünk során találkoztunk olyan szülőkkel is, akik nem fogadták el, hogy nem tartózkodhatnak bent, karszalagot vásárolva bejönnek a medence térbe. Legutóbbi esetünk: apuka két gyermekével érkezett hozzánk, vásárolt karszalaggal, az uszodtérből nézte gyermekeit. Mikor látta már, hogy az egész oktatást „tönkre teszi” a gyermekek sírása, sokadszori kérésünknek eleget téve kiment az uszodatérből. Az óra után két jó kedvű, mosolygós gyermeket kapott vissza tőlünk, mikor megjegyezte: „Nem gondolta volna. Ne haragudjunk, zseniálisak vagyunk stb.”.

Kis gyermekeknél, 4 éves életkor alatt minden esetben, az első alkalomkor kérjük a szülőket, hogy a folyosón várakozzanak, és ne menjenek messzire.

Ha mégsem lenne alkalmas a gyermek az oktatásra, nem tudjuk őt megnyugtatni, nem együttműködő, nem követi az utasításokat, idegrendszerileg - értelmileg éretlen még az oktatásra, akkor kivisszük, és átadjuk a szülőnek. Ez nagyon ritkán fordul elő, évente talán 1-2 gyermeknél, főként azoknál, akiknél nem tartottuk be a 4 éves korhatárt. Ilyenkor azt szoktuk kérni, várjunk a következő kezdő tanfolyam indulásáig, ami általában pár hónap szokott lenni. Ezért az alkalomért nem számolunk fel költséget, amennyiben befizetett már a szülő, akkor az összeg visszafizetésre, testvéreknél jóváírásra kerül.

Hiányzás jelzése: a hiányzásokat minden esetben emailen (swimwars@gmail.com) szükséges jelezni, minél hamarabb! Mivel csoportjaink nagyrésze teljesen telített, ezért nagyon fontos, hogy a szülők, a lehető leghamarabb jelezzék a hiányzást felénk, mert jellemzően, ezeken az üres helyeken tudják csak pótolni a gyerekek a hiányzások miatti kimaradt órákat (a maximális csoportlétszámokat a pótló gyerekekkel sem lépjük túl).

 

Pótlás: az alacsony létszámú csoportok, valamint csoportjaink telítettsége miatt, főként szombatonként, esetenként hétköznapokon, korlátozott számban van csak lehetőség! Úszásoktatás órát pótolni kizárólag az éppen esedékes, vagy az azt követő hónapban lehetséges. 24 órán belüli, vagy utólagos hiányzás jelzése esetén nem tudnak a pótlás lehetőségével élni!

 

Kompenzáció: pótlás elmaradásakor 1000 Ft / fő / alkalom összeg kerülhet jóváírásra a soron következő befizetéskor. A hiányzás nem csak betegség miatt lehetséges, hanem egyéb okokból is (síelés, nyaralás, elutazás, egyéb program stb.). 24 órán belüli, vagy utólagos hiányzás jelzése esetén nem tudnak a kompenzáció lehetőségével élni!

 

A versenyzői tagdíjból egyéb kedvezményt nem tudunk biztosítani (hiányzás kompenzálást sem)!

Sport11 - sportos szülői jegy: a hozzánk járó gyermekek szülei számára, külön kérésre igazolást állítunk ki, mellyel a pénztárnál az éppen aktuális kedvezménynek megfelelően, szülői sportos jegy vásárlására jogosultak. Így az úszásoktatás ideje alatt kedvezményes áron úszhatnak a versenymedencében, esetleg szaunázhatnak.

Egyéb lehetőségek: a gyönyörű környezetben elhelyezkedő Kána tó körüli kocogás, vagy séta. Az első emeleti, gyönyörű kilátással rendelkező Sport11 büféjében kávézás, étkezés. A Sport11 Sportcentrum egyéb fizetős szolgáltatásai mellett (masszázs, tenisz, konditerem, squash stb.), a folyosókon elhelyezett, kényelmes rattan ülőgarnitúrákban tudják kipihenni a nap fáradalmait, és megvárni gyermeküket.

A kisebb, tanfolyamra még nem alkalmas testvérek számára, a recepció melletti játszó sarokban biztosítunk ingyenes játék lehetőséget. Nagyobb testvérek az emeleti büfé szintjén, nyugodt körülmények között írhatják leckéiket, tanulhatnak másnapra.

MÉLYVIZES, heti 2 alkalmas csoportjaink tagdíja:

16.000 FT / fő / hónap

MÉLYVIZES, heti 1 alkalmas csoportjaink tagdíjai:

12.000 FT / fő / hó

MÉLYVIZES, heti 2 alkalmas csoportjaink tagdíja:

20.000 FT / fő / hónap

MÉLYVIZES, heti 1 alkalmas csoportjaink tagdíjai:

15.000 FT / fő / hó

MÉLYVIZES, igazolt versenyző gyerekeink:

25.000 FT / fő / hó fix tagdíj minden hónapban

 

KISVIZES, szuper alacsony létszámú, heti 1 alkalmas, TANMEDENCÉS csoportjaink tagdíjai:

Heti 1 alkalmas max. 5 fős csoportok: 17.000 FT / fő / hónap

Heti 1 alkalmas max. 6 fős csoportok: 16.000 FT / fő / hónap
Heti 1alkalmas max. 10 fős csoportok: 15.000 FT / fő / hónap

 

KISVIZES, szuper alacsony létszámú, heti 2 alkalmas TANMEDENCÉS csoportjaink tagdíjai:

Heti 2 alkalmas max. 5 fős csoportok: 32.000 FT / fő / hónap
Heti 2 alkalmas max. 6 fős csoportok: 30.000 FT / fő / hónap
Heti 2 alkalmas max. 10 fős csoportok: 28.000 FT / fő / hónap

 

KISVIZES, EGYÉNI (felnőtt és gyermek), heti 1 alkalmas, TANMEDENCÉS tagdíjunk:

Heti 1 alkalmas magánoktatás: 40.000 / fő / hónap

A nagyon alacsony csoportlétszámok miatt, szeretnénk, ha kizárólag azon szülők választanák úszóiskolánkat, akik valóban meg szeretnék taníttatni szépen úszni gyermeküket, és nem csak szeptember, esetleg október hónapban szeretnének járni, hanem egész évben.

Ezért az első foglalkozást követően, beszedünk még egy havi tagdíjat, amit 2020. május - júniusi tagdíjbefizetéskor írunk jóvá (ennyivel kevesebbet kell befizetni majd akkor). Mindezek mellett, kimaradás esetén, ha bármely adott havi tagdíjat nem fizeti be valaki, akkor helyét tovább nem tartjuk a csoportban, és a kaució összege elvész.

Úszásoktatásunk során, a csoportlétszámoktól, napoktól függetlenül, az alábbiak szerint számoljuk az úszásoktatás költségét.

Amennyiben adott hónapban nincs meg a minimális alkalomszám (heti két alkalmas csoportoknál 8 alkalom, heti egy alkalmasoknál 4 alkalom, mélyvízben heti három alkalmasoknál 12 alkalom), akkor a tagdíjainkat csökkentjük, melyről weboldalunkon adunk részletes tájékoztatást.

A május - júniusi tagdíjat egyben fizetik a szülők, mely során a kaució összege jóváírásra kerül.

Igen, heti 2 alkalmas csoportoknál, teljes hónap esetén: 1.000 FT / fő / hónap, tört hónap esetén: 500 FT / fő / hónap (pl. december hónapban, vagy mélyvíznél sátorállítás és bontás hetében stb.)

Figyelem! Heti egy alkalmas csoportoknál (kisvízben és mélyvízben egyaránt), valamint a versenyzői tagdíjból nem tudunk testvérkedvezményt biztosítani!

Hétköznapi csoportjaink: adott hónap első alkalmakor készpénzben, 17:40 – 18:00, vagy 19:00 – 19:20 Sáry Józsefnél, vagy Sáry Orsolyánál, a külső női öltöző mellett a SWIMWARS feliratú asztalunknál. Átutalással történő fizetésre is lehetőséget biztosítunk, melynek részleteit emailen tudják egyeztetni a szülők.

Szombati csoportjaink: kizárólag átutalással, vagy banki befizetéssel tudnak fizetni. Az átutalással kapcsolatos információkat emailen küldjük.

Minden, oktatással kapcsolatos fontos információt weboldalunkon, facebook oldalunkon, esetenként szülői levelek formájában szoktuk megosztani a szülőkkel. Érdemes weboldalunkat rendszeresen látogatni.

Kérdéseikkel, kéréseikkel, bizalommal fordulhatnak hozzánk személyesen, telefonon (06-30-606-58-72 és 06-30-995-97-47), vagy emailen (swimwars@gmail.com).

Korlátozott létszámban, indokolt esetben igen (felnőtt úszásoktatás, valamint speciális igényű pl. autista, down kóros, víziszonyos stb. gyermekek esetében).

 

Azonban magabiztosan kijelenthetjük, hogy a szuper alacsony létszámú csoportjainkban a gyerekek ugyan úgy fejlődnek, mintha magánórára járnának, ezért a magánóra többletköltségét felesleges felvállalnia a szülőknek, ha egyéb tényezők nem indokolják. Úgy gondoljuk és tapasztalataink szerint csak abban az esetben van létjogosultsága a magánórás úszásoktatásnak gyermekek esetében, ha a gyermek testi, vagy értelmi fogyatékkal él, speciális odafigyelést igényel.

A kitöltött jelentkezési lappal, mely az alábbi linken érhető el:

https://ujbudauszasoktatas.hu/jelentkez%C3%A9s.html

A jelentkezés, az emailes visszaigazolást követően, valamint az első havi tagdíj befizetése után válik véglegessé, a férőhelyet a csoportban kizárólag ezt követően tartjuk. Fontos, hogy a csoportok létszámát a jelentkezés sorrendjében töltjük fel!