2024 Sport11 úszás tavaszi menetrend

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a tavaszi időszakban, a Sport11-es úszásoktatás óráinkat és úszóedzéseinket az alábiak szerint tartjuk:

 

2024. MÁRCIUS:

15.-én (pénteken) az ünnepnap, valamint 29.-én (pénteken) és 30.-án (szombaton) a tavaszi szünet miatt, minden úszótanfolyamunk és edzésünk elmarad, így a pedagógusok szabadidős úszófoglalkozásai is! Március 16-án (szombaton), a tanmedencében oktatunk!

 

2024. ÁPRILIS:

Április 1.-én (hétfőn), valamint 2.-án (kedden) a tavaszi szünet miatt, minden úszótanfolyamunk, valamint minden úszásoktatás óránk és úszás edzésünk elmarad (pedagógusok szabadidős úszófoglalkozásai is)!

 

2024. MÁJUS:

Május 1.-én (szerdán) és 20.-án (hétfőn) munkaszüneti nap miatt marad el az összes úszásoktatás óránk, valamint úszótanfolyamunk (a pedagógus szabadidős úszóprogram is)! 

 

TAGDÍJAK: Fentiek értelmében, márciusban a pénteki csoportoknak lesz tagdíjcsökkentés (4 alkalom helyett, csak 3). Áprilisban minden csoportunknak változtatlan mértékű a havi tagdíja (teljes hónap = 4 alkalom). A tagdíjak össegének változásásról minden gyermek szülőjét (akiknek tagdíja változik), külön értesítjük!

 

Üdvözlettel: Sport11 Újbuda Úszás, SwimWars Úszóiskola