Újbuda úszás bemutató órák Sport11

Úszóiskolánk az idei év végén is megtartja bemutató óráit kisvizes tanfolyamainál, hogy a szülők láthassák gyermekük hatalmas fejlődését és erőt kapjanak a következő évhez.

 

2023. december 15-én (pénteken), 16-án (szombaton), 18-án (hétfőn), 19-én (kedden), 20-án (szerdán), 21-én (csütörtökön) nyílt órákat tartunk, melyre minden KISVIZES úszásoktatásunkra járó gyermek szülőjét, valamint érdeklődőt szeretettel várunk!

 

A bemutató órán, az oktatás megzavarása nélkül lehetséges a fotózás és a videó készítés.

Belépés: INGYENES. A váltópapucs használata kötelező, erre kérjük fokozottan ügyeljenek! 

 

Fontos, hogy csak ezeken a napokon tartunk nyílt órákat, egyéb napokon az uszodatérbe a szülőknek a belépést nem tudjuk biztosítani, illetve ezen a héten csak a saját csoportban és oktatónál tudnak úszni a gyermekek,  a pótlásokat más napokra tervezzék! Kérjük, hogy a  pótló alkalmakat ne görgessétek magatok előtt, igyekezzetek mielőbb pótolni azt (emailen történő egyeztetést követően), lehetőség szerint még az adott hónapban. Ez így az év utolsó hónapjában a sűrű programok és csonka hónap miatt nem egyszerű, természetesen a bent ragadt pótlandó órákat át tudjuk csúsztatni januárra is.

 

Helyszín: Sport11 uszoda, Újbuda, XI. kerület