2022 Válassz Sportot Újbudán - SwimWars

2022. szeptember 10-én úszóiskolánk is részt vesz a "Válassz sportot Újbudán!" elnevezésű hagyományos rendezvényen, ahol színes programokkal, és sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

Íme a részletek:

 

PONTOS HELYSZÍN:

Újbuda Sport11, 1112 Kánai út 2.

 

SWIMWARS SÁTOR:

a Sport11 strandján található élménymedence mellett

 

SWIMWARS PROGRAMOK:

09:00-10:00 úszásoktatás bemutató óra a beltéri tanmedencében

10:00-11:00 úszásoktatás bemutató óra a beltéri tanmdencében

11:00-12:00 úszásoktatás bemutató óra a beltéri tanmdencében

12:00- SwimWars sátor a kinti élménymedencénél: elektromos kisautózás 7 éves korig, csillámtetkó készítés mindenkinek, színező a picúroknak, úszás kvíz gyerekeknek, egyéb meglepetés.

 

Az úszásoktatás bemutató órára nem a már úszni tudó, akár több éve hozzánk járó gyermekeinket hívtuk le, hogy brillírozzunk úszástudásukkal, hanem most induló tanfolyamunk első óráját tekinthetik meg, így abba is bepillantást nyerhetnek, hogy képzett és tapasztalt oktatóink az első alkalommal hogyan teremtenek kapcsolatot a gyermekekkel, hogyan segítik át őket az első nehézségeken. Mindhárom bemutató óra keretében, kezdő, haladó, mélyvíz előkészítő csoportjainkat tekinthetik meg oktatás közben, olyan gyerekekkel, akik zömében most találkoznak először oktatóinkkal, és az uszoda világával.

 

BELÉPÉS:

Bemutató óráinkra (ahogyan a teljes rendezvényre) a belépés díjtalan, azonban váltópapucs használata kötelező a fedett tanmdencetérben!

 

SPORT11 RENDEZVÉNYKÖZPONT MEGKÖZELÍTÉSE:

A rendezvény ideje alatt idén is segítjük a kilátogatókat, hogy könnyebben kijussanak a helyszínre. A mindennapos tömegközlekedési lehetőség mellett (187-es busz, és 47-es villamos), 15 percenként indítunk ingyenes buszjáratot a Kelenföldi vasútállomás metróvégállomásától a Sport 11 sport- és rendezvényközpontig.

 

AZ ESEMÉNY FACEBOOK OLDALA IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ.