Felnőtt és magán úszásoktatás 2022

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2022 szeptemberétől a felnőtt, illetve magán tanmedencés úszásoktatásunkat is folytatjuk, melynek keretében az oktató, kizárólag egyetlen tanítvánnyal (magán úszásoktatás) foglalkozik.

 

KIKNEK AJÁNLJUK: 

Úszótanfolyamunk ezen foglalkoztatási formáját főként felnőtteknek (pl. félénk, víziszonyos stb.), illetve speciális igényű gyermekeknek ajánljuk (pl. autista, down kóros, víziszonyos stb.).

  

ÚSZÁSOKTATÁS HELYSZÍNE: Sport11 Sportkomplexum, 1112 Budapest, Kánai út 2 (XI. kerület, Újbuda)

 

TANFOLYAM IDŐSZAKA:

2022. szeptember 05. - 2023. június 12.

 

JELENTKEZÉSI IDŐSZAK:

A szabad helyek függvényében, a fenti időszakon belül bármikor.

 

AZ ÚSZÓTANFOLYAM IDŐPONTJAI:

Hétfő: 19:00 - 20:00

Szerda: 19:00 - 20:00

Péntek: 19:00 - 20:00 (igény esetén)

 

TUDÁSSZINTEK:

Kisvizes kezdő: egyik úszásnemben sem tudok úszni és nem vagyok vízbiztos

Kisvizes újrakezdő: egyik úszásnemben sem tudok úszni, de vízbiztos vagyok (nem sülyedek el a vízben)

Kisvizes haladó: egy úszásnemben tudok csak valamilyen szinten úszni

Kisvizes szuperhaladó: több úszásnemben tudok úszni, de szinte minden úszásnemben technikát szeretnék javítan

 

KÖLTSÉGEK: 

Havi 40.000 FT/fő, az oktatási turnus megkezdése előtt fizetve (hónap közben való jelentkezés esetén arányosan számolva). Amennyiben az úszóiskola részéről nincsen meg adott hónapban a négy alkalom, akkor arányosan csökkentjük az oktatási díjat (pl. munkaszüneti napok stb.). Hónap közben való jelentkezés esetén, természetesen az oktatás díját is arányosan számoljuk.

 

KAUCIÓ: 

Az egyéni foglalkozás miatt, szeretnénk, ha kizárólag azok választanák úszóiskolánkat, akik valóban meg szeretnének tanulni úszni, és nem csak szeptember, esetleg október hónapban szeretnének járni, hanem egész évben. Ezért az első foglalkozást követően, beszedünk még egy havi tagdíjat, amit 2023. május - júniusi tagdíjbefizetéskor írunk jóvá (ennyivel kevesebbet kell befizetni majd akkor). Mindezek mellett, kimaradás esetén, ha bármely adott havi tagdíjat nem fizeti be valaki, akkor helyét tovább nem tartjuk és a kaució összege elvész. 

 

KÖLTSÉGEK:

Minden hónap első alkalma előtt, készpénzben, vagy átutalással. A gyermek a havi első foglalkozáson, kizárólag tagdíjbefizetést követően vehet részt!

 

HIÁNYZÁSOK KEZELÉSE:

Pótlásra az egyéni oktatás és a heti egyszeri alkalom miatt nincs lehetőség, hiányzás esetén a következő befizetésnél 5000 FT összeget írunk jóvá a hiányzott alkalmaknak megfelelően.

 

JELENTKEZÉS MÓDJA:

A kitöltött jelentkezési lappal, melyet a felső menüsor "Jelentkezés" menüpontjából érhetnek el. A jelentkezés, az emailes visszaigazolást követően, valamint az első havi tagdíj befizetése után válik véglegessé, a férőhelyet kizárólag ezt követően tartjuk.

Figyelem! Jelentkezéseket csak korlátozott számban tudunk fogadni, a szabad férőhelyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel!