Sport11 bemutató úszásoktatás órák

Úszóiskolánk az idei év végén is megtartja bemutató óráit kisvizes tanfolyamainál, hogy a szülők láthassák gyermekük hatalmas fejlődését és erőt kapjanak a következő évhez.

 

2021. december 06-án (hétfőn), 07-én (kedden), 08-án (szerdán), 09-én (csütörtökön), 10-én (pénteken), 11-én (szombaton) nyílt órákat tartunk, melyre minden KISVIZES úszásoktatásunkra járó gyermek szülőjét, valamint érdeklődőt szeretettel várunk!

 

KÉRJÜK, HOGY A JÁRVÁNYHELYZETRE VALÓ TEKINTETTEL, GYERMEKENKÉNT CSAK EGY SZÜLŐ TEKINTSE MEG A BEMUTATÓ ÓRÁT (kamerázni, fényképezni az órán lehetséges!)! Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Belépés: INGYENES. A váltópapucs, a szájmaszk használata kötelező, erre kérjük fokozottan ügyeljenek, illetve már a főépletbe is kizárólag védettségi kártyával tudnak belépni! 

 

Helyszín: Sport11 uszoda, Újbuda, XI. kerület

 

Fontos, hogy csak ezeken a napokon tartunk nyílt órákat, egyéb napokon az uszodatérbe a szülőknek a belépést nem tudjuk ingyenesen biztosítani, illetve ezen a héten csak a saját csoportban és oktatónál tudnak úszni a gyermekek,  a pótlásokat más napokra kérjék!

 

A heti két alkalmas csoportoknak csak az egyik foglalkozás lesz bemutató óra, erről minden érintett emailen kap értesítést!