Úszásoktatás újraindítás Sport11

Örömmel értesítjük a tisztelt Szülőket, hogy 2021.05.17-től (hétfőtől), bizonyos feltételek betartásával évközi úszásoktatásunkat folytatni tudjuk, egyelőre kizárólag a beltéri, tanmedencére vonatkozóan, kisvizes úszásoktatásunkat indítjuk újra. A versenymedencét felújítás miatt nem tudjuk használni, ennek átadása várhatóan 2021. május 20 lesz, a mélyvizes úszásotkatásunk csak ezt követően tudjuk újraindítani.

 

Nagyon fontos, hogy a Sport11 épületébe kizárólag védettséget igazoló PLASZTIKKÁRTYÁVAL, valamint a SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY egyidejű felmutatásával léphetnek be a felnőtt kísérők! Tehát az első és második oltás alkalmával, orvos által lepecsételt, valamint egyéb igazolással NEM!

Tisztában vagyunk azzal, hogy nem minden szülő rendelkezik még ilyen plasztikkártyával, még akkor is, ha az oltást megkapták már. Ezen szülők gyermekeinek oktatóink fognak segíteni az öltözködésben, hasonlóképpen, mint ahogyan az a nyári táborban szokott zajlani.

 

Kérjük, hogy az emailen kiküldött kérdőívet legyenek szívesek, minél előbb, de legkésőbb 2021.05.10 (hétfő) 20:00-ig kitölteni!

Köszönettel: SwimWars SC csapata