Tagdíjfizetés szüneteltetés

Ezúton kérjük a Kedves Szülőket, hogy április hónapra ne fizessenek havi tagdíjat, akinek rendszeres utalásra van beállítva a fizetés, az legyen szíves, szüneteltesse azt!

 

Nem tudjuk, hogy mikortól folytathatjuk úszásoktatásunkat, és mikortól fogadhatjuk ismét a gyerkőcöket, nagyon reménykedünk, hogy májustól már igen, de sajnos biztosat a szakemberek sem tudnak mondani. Az is lehet, hogy már csak a szokásos nyári tábor formájában találkozunk újra. Alapból, az iskola végétől szoktunk csak táboroztatni, hat hétig (az augusztus szünet szokott lenni), de ha úgy jön ki a lépés, akkor ez alól idén kivételt teszünk, és augusztusban fogunk táborozni.

 

Fontos, hogy úszásoktatásunkat 2020.03.14-től (szombattól) szüneteltetjük a koronavírus miatt, a Sport11 is zárva tart, így természetesen ettől a dátumtól, minden, mostanáig befizetett összeget jóvá fogunk írni a későbbiekben, amikortól folytathatjuk működésünket.

 

Próbálunk a jelenlegi nehéz helyzetben is örömet szerezni a gyerekeknek. A húsvéti meglepetés egy részét már megvásároltuk, szokásunknak megfelelően kindertojásokkal szerettünk volna tanítványainknak örömet okozni, azonban ezt sajnos nem tudjuk számukra átadni. Az eddig megvásárolt mennyiséget felajánljuk jótékony célra, a Bethesda gyermekkórház egyik doktornénijén keresztül juttatjuk el a kórházban fekvő beteg gyerekek számára, hogy húsvéti ünnepek alkalmával egy kis mosolyt csalhassunk legalább az ő arcukra.

 

Ezúton is kívánunk taníványainknak kellemes húsvéti ünnepeket, de legfőképpen kitartást, és jó egészséget! Oktatói gárdánk, hatalmas, virtuális ölelést küld minden tanítványunknak, kérjük, segítsenek átadni a gyerekeknek!

 

2020.03.31

SwimWars Úszóiskola csapata