Úszásoktatás szüneteltetés

Értesítjük a Kedves Szülőket, hogy saját hatáskörben az úszóedzések és úszótanfolyamok tartását 2020.03.14-től (szombattól) határozatlan ideig felfüggesztjük, a koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt.

 

Kiemeljük, hogy előző értesítésünknek megfelelően, bár a gyermekekre és fiatal felnőttekre nem jelent számottevő veszélyt a vírus (a medencevíz sem jelent fokozott veszélyforrást), annak ellenére is terjeszthetik a fertőzést, hogy  az uszoda üzemeltetése régóta mindent megtesz a kockázatok mérséklése érdekében (fokozott takarítás és fertőtlenítés, fokozott medencevíz kezelés stb.).

 

Jelen intézkedésünkkel a járványügyi szakemberek állásfoglalásának teszünk eleget, miszerint a vírus terjedésének lassításában és megfékezésében a közösségi érintkezések korlátozása lehet a legeredményesebb.

 

Fontos, hogy jelen döntés kizrólag a SwimWars úszóiskola úszásoktatását érinti, a Sport11 uszodájának és sportkomplexumának üzemeltetésével, valamint más egyesületek tanfolyamaival kapcsolatban információink szerint nincsenek korlátozások jelenleg.

 

Több szülő tett fel a befizetésekkel kapcsolatban kérdéseket, véleményünk szerint a kérdés teljes mértékben jogos.  Jelen pillanatban a tulajdonos és üzemeltető  hivatalos válaszára várunk több témakörben is, amíg ez nem érkezik meg, nem tudunk érdemben nyilatkozni. Úgy gondoljuk, hogy az újbudai vezetés és a SwimWars Úszóiskola egyaránt bizonyította a hátunk mögött levő hosszú évek alatt, hogy mindig humánus, korrekt, a gyerekek és a szülők érdekeit maximálisan figyelembe vevő döntések születtek, ez jelen esetben is így lesz.

 

Az úszásoktatás folytatásáról, valamint a nyári táborunkkal kapcsolatos információkról amint biztosat tudunk, a szokásos csatornákon keresztül azonnal eljuttatjuk Önökhöz (weboldal, facebook oldal, email).

 

Megértésüket, együttműködésüket és támogatásukat ezúton is köszönjük!

 

Budapest, 2020.03.13

A SwimWars SC csapata