Sport11 tanmedencés úszásoktatás

A Sport11 tanmedence mennyezetének javítása ideje alatt, az óráinkat a kinti élménymedencében tartjuk, melyet az üzemeltető 31°c-ra felfűt, így a gyerekek egyáltalán nem fognak fázni, bármilyen idő is lesz a következő pár napon. Ezúton is köszönjük a fenntartó (Újbuda Önkormányzata) rugalmasságát, hogy a váratlan műszaki probléma ellenére, a gyerekekkel múlt héten megkezdett úszótanfolyamaink nem szakadnak meg, és tovább folytathatjuk a munkát.

 

Fontos, hogy a kültéri óráinkat időjárástól függetlenül meg szoktuk tartani, tehát ha csepeg, vagy esik az eső, akkor is (ezt a gyerekek nagyon szokták élvezni egyébként). Egyetlen esetben nem megyünk vízbe: ha villámlik! Amint befejeződnek a tanmedencetérben a munkálatok, rögtön visszatérünk megszokott medencénkhez, ez várhatóan pár napot vesz igénybe.

 

Természetesen (ahogyan hasonló esetekben is, pl. rendezvény miatti kimaradás) úszóiskolánk kompenzálja a már befizetett tagdíjaknak megfelelően a mai elmaradt úszásoktatás órákat a szülőknek, és a következő hónapból jóváírásra kerül a kiesés.

 

2019.09.10.től (keddtől) az Újbuda Sport11 fedett tanmedence része balesetveszély miatt zárt be, mivel az éjjeli beázás megrongálta az álmennyezetet is (törmelék hullik a medencébe). Mivel a gyermekek testi épsége a legfontosabb, ezért elkerülhetetlen volt a döntés azonnali meghozatala.

 

Kérjük, hogy weboldalunkat rendszeresen figyeljék, mert a nyitás pontos napját szintén közzé fogjuk tenni!

 

Köszönjük a szülők együttműködését és megértését!