2019 válassz sportot újbudán

2019 szeptember 7-én, szombaton immáron kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Kánai úti Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban "Válassz Sportot Újbudán!" kerületi rendezvény. A kilátogatók természetesen idén is találkozhatnak velünk, és a SwimWars úszóiskolával, melynek részleteivel hamarosan jelentkezünk.

 

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is - kattints!

A mintegy 40 sportágat felvonultató és 70 egyesületi szakosztályt bemutató, nagyszabású családi esemény legfőbb célja, hogy találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra, és egyúttal arra az újbudai egyesületre is, ahová örömmel járna majd edzeni. A különböző egyesületek ezúttal is vidám és játékos formában ismertetik meg a kicsikkel és a nagyobb gyermekekkel, kamaszokkal is a népszerű és a kevéssé ismert, ám annál érdekesebb sportágakat, illetve a jelentkezők megtalálhatják a számukra leginkább szimpatikus kerületi egyesületeket is. Választásukban olimpiai és világbajnok sportolók, olimpikonok is a segítségükre lesznek a Sport 11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

 

A sportprogramokon kívül kiegészítő programok, neves fellépők, meglepetésvendégek és gyermekjátszók is várják a sportolni vágyókat, illetve egész családjukat a tavaly közel 10000 fő részvételével lezajlott rendezvényen. A belépés és a részvétel ezúttal is ingyenes! A helyszínre való kijutásban segítséget nyújtunk, ingyenes buszjáratok indulnak 15 percenként a Kelenföldi pályaudvar metró végállomásától.

 

Találjon rá minden gyermek a számára legkedvesebb sportágra és egyúttal arra az újbudai egyesületre, ahová örömmel járna edzeni! Reggel 9-től délután 16 óráig várjuk az érdeklődőket a Sport11-ben!

 

Válassz Sportot Újbudán! - 2019

Időpont: 2019. szeptember 7. (szombat), 09:00 - 16:00

Helyszín: Sport11 Sport, Szabadidő és Rendezvényközpont

Cím: Budapest, XI. kerület, Kánai út 2.

Belépés: Ingyenes!

 

Forrás és bővebb információ:

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. honlapján, IDE kattintva.