Aktuális évközi úszásoktatás Sport11 Újbuda

orarend 2022

2023 szeptemberétől, szuper alacsony létszámú csoportokkal, szeretettel várjuk régi és új tanítványainkat!

 

Helyszín: Újbuda, Sport11 uszoda (1112 Budapest, Kánai út 2.)

 

Kisvizes maximális csoportlétszámok:

- kezdő csoport 6 fő;

- haladó csoport 6 fő;

- szuperhaladó csoport 8 fő;

- mélyvíz előkészítő 8 fő.

 

Aktuális órarendünk a mellékelt táblázatban megtekinthető.

 

Figyelem! A jelentkezés, az emailes visszaigazolást követően, valamint az első havi tagdíj befizetése után válik véglegessé, a férőhelyet a csoportban kizárólag ezt követően tartjuk. A csoportok létszámát a jelentkezés sorrendjében töltjük fel!

 

 

TAGDÍJAINK MÉRTÉKE:

MÉLYVIZES, heti 2 alkalmas csoportjaink tagdíja:

23.000 FT / fő / hónap

MÉLYVIZES, heti 1 alkalmas csoportjaink tagdíjai:

18.000 FT / fő / hó

MÉLYVIZES, igazolt versenyző gyerekeink:

25.000 FT / fő / hó fix tagdíj minden hónapban

 

KISVIZES, szuper alacsony létszámú, heti 1 alkalmas, TANMDENCÉS csoportjaink tagdíjai:

Heti 1 alkalmas max. 6 és 8 fős csoportok: 18.000 FT / fő / hónap

 

KISVIZES, szuper alacsony létszámú, heti 2 alkalmas TANMEDENCÉS csoportjaink tagdíjai:

Heti 2 alkalmas max. 6 és 8 fős csoportok: 34.000 FT / fő / hónap
 

KAUCIÓ:

A nagyon alacsony csoportlétszámok miatt, szeretnénk, ha kizárólag azon szülők választanák úszóiskolánkat, akik valóban meg szeretnék taníttatni szépen úszni gyermeküket, és nem csak szeptember, esetleg október hónapban szeretnének járni, hanem egész évben. Ezért az első foglalkozást követően, beszedünk még egy havi tagdíjat, amit 2024. május - júniusi tagdíjbefizetéskor írunk jóvá (ennyivel kevesebbet kell befizetni majd akkor). Mindezek mellett, kimaradás esetén, ha bármely adott havi tagdíjat nem fizeti be valaki, akkor helyét tovább nem tartjuk a csoportban, és a kaució összege elvész.

 

 

TAGDÍJ SZÁMÍTÁS:

Amennyiben adott hónapban nincs meg a minimális alkalomszám (heti két alkalmas csoportoknál 8 alkalom, heti egy alkalmasoknál 4 alkalom, mélyvízben heti három alkalmasoknál 12 alkalom), akkor a tagdíjainkat csökkentjük, melyről weboldalunkon adunk részletes tájékoztatást. A május - júniusi tagdíjat egyben fizetik a szülők, mely során a kaució összege jóváírásra kerül.

 

 

TESTVÉRKEDVEZMÉNY:

Teljes hónap esetén: 1.000 FT / fő / hónap
Tört hónap esetén: 500 FT / fő / hónap (pl. december hónapban, vagy mélyvíznél sátorállítás és bontás hetében stb.)

 

Figyelem! Heti egy alkalmas csoportoknál (kisvízben és mélyvízben egyaránt), valamint a versenyzői tagdíjból nem tudunk testvérkedvezményt biztosítani!

 

 

TAGDÍJFIZETÉS:

Minden hónap első alkalma előtt, készpénzben, vagy átutalással. A gyermek a havi első foglalkozáson, kizárólag tagdíjbefizetést követően vehet részt!

 

 

HIÁNYZÁSOK KEZELÉSE:

Pótlásra az alacsony létszámú csoportok, valamint csoportjaink telítettsége miatt, főként szombatonként, esetenként hétköznapokon korlátozott számban van csak lehetőség! Órát pótolni kizárólag az éppen esedékes vagy az azt követő hónapban lehetséges.

 

Pótlás hányában minden csoportunknál 1000 FT / fő / alkalom összeg kerül jóváírásra a soron következő befizetéskor. A hiányzás nem csak betegség miatt lehetséges, hanem egyéb okokból is (síelés, nyaralás, elutazás, egyéb program stb.).

A versenyzői tagdíjból egyéb kedvezményt nem tudunk biztosítani (hiányzásra sem).

 

 

JELENTKEZÉS:

A kitöltött jelentkezési lappal, melyet a felső menüsor "Jelentkezés" menüpontjából érhetnek el. A jelentkezés, az emailes visszaigazolást követően, valamint az első havi tagdíj befizetése után válik véglegessé, a férőhelyet a csoportban kizárólag ezt követően tartjuk. A csoportok létszámát a jelentkezés sorrendjében töltjük fel!

 

 

EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Minden kérdésükre választ kaphat a gyakran ismételt kérdések menüpontjában, melyet a felső menüsor "GYIK" menüpontjából érhetnek el.